Fan blir bönhörd


Det har kommit mycket beröm sedan starten och i går kom ett hjärtgripande mail. Kära favoritblogg. Ni är tveklöst de bästa, men jag vill ha en Äkta Institutet Widget som jag kan sätta på min älskade mormors blomsterblogg. Kan ni kirra det åt mig snälla, sköna schyssta?

Ytterligare ett mail var av samma ömkliga karaktär som vädjade till våra allra frommaste känslor med en eller två hundvalpsblickar:

Ärade superbloggare, kan ni inte vara så gulliga att gå med i bloglovin så att jag kan se er superblogg även fast er server ligger nere? Snälla bästa – tack på förhand.

Efter långt övervägande har vi beslutat att bönhöra bägge önskningarna. Först ut kommer en äkta Institutet Widget som ni kan ta med er hem till mormors eller farfars blogg så att de kan känna sig tryggt förvissade om att ha en verkligen äkta Insitutet widget och ingen av alla simpla kopior som svämmar över hela marknaden. Här kan ni som är våra verkliga fans hämta era kärt efterlängtade äkta widgets.

Vill ni rapportera brott mot de mänskliga rättigheterna eller bara tipsa om olika hemska sekter som drogar medlemmarna på löpande band med en massa skumma droger så finns Institutet på Bloggy, där kan alla ta del av debatten. För att hålla våra fans trygga och lugna har vi beslutat att även erbjuda servicen bloglovin också.

Genetisk Skruvning
Från gammelmedia meddelas att bankrånarna hädanefter kan få på sig en speciell blandning av DNA tillsammans med pengarna de rånat till sig, av artikeln framgår dock ej om det är frågan om s.k. Kaskelott-nektar. Valens latinska namn är Spermaceticum och de kan handha upp till ett ton sperma, vilket måhända kan komma att bli en liten saggig tankeställare till de såsom aspirerar på penningarna men i stället möts av ett ton lätt jäst och mäskluktande valsprut. Vilken förtrytelse för förbrytaren. Där ligger nog De Sade i lä.

Fastnat i sörjan
Ryktena om att större fartyg drabbats via ballasttankarnas utlopp har en del gamla sjömän talat om men frågan huruvida en och och annan gnolande fiskekutter som inget ont anande puttrat sig fram i tillvaron men så plötsligt blivit våldtagen av en kaskelot via ballasttankarna och därför blivit nedsänkt i djupet med hela ett ton valsperma, det verkar inte så flott. När kapten och styrman snabbt fick kråla sig ur kajutan som snabbt dränktes av ångande sav. Det kanske inte alltid är lätt att hålla sig flytande efter en sådan attack, så den en gång så stolta kuttern vilar nu saltpyrande på havets botten.

Hybridbussar må akta sig nogsamt! Rät var den är sitter den kanske där en dag! Men enligt de gamla polyakrylatlegenderna är det faktiskt på grund av just detta djur som havet är så salt. Och mången var den simmare som förr i tiden fastnade i ett större fält av gegga och inte kom därifrån mina damer och herrar, tänk er så fruktansvärt när ni sitter där på morgonen och intet ont anande äter oskalade fiskbullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.