Utan kriminalitet och dödsdroger tack vare Concerta

Fler och fler börjar inse att vissa saker går att behandla och att de som hamnar utanför tidigt ofta kan ha en lång och svår väg tillbaka, i fall de någonsin kommer tillbaka. Alla gör inte det. Men de som kommer tillbaka kanske har ett och annat att berätta om livet vid sidan om och vad det ger och tar?

Här är en video på en kille som kunde lämna ett liv fyllt med kriminalitet och dödsdroger tack vare Concerta, jordelivet har han dock inte alls lämnat utan tvärtom fått förankring på ett sätt som han tidigare inte haft. Vad kan väl det egentligen vara värt och vilka är riskerna? Kanske riskerar en och annan inom kriminalvården att bli arbetslös om så här fantastiska resultat står sig. Frågan är väl närmast om de som förnekat dessa människorna sin rätt till ett fullvärdigt liv inte också ska få smaka på någon straffsats. Men se, det är inte ens kriminellt att förhindra människor att nå sin hälsa, kanske något man borde fundera över?

ADHD och missbruk

Concerta Ritalin Metylfenidat från ADHD Center

ADHD har en ganska lång historia som börjar redan 1798, konstigt är väl ändå att det kan vara så delade meningar om ADHD och ADD när det förefaller finnas goda skäl att behandla problematiken ibland. Utanförskap verkar vara en stor anledning till kriminalitet.

ADHD – A closeup on Methylphenidate – Concerta

Concerta bilder med mera från flickr.

The History of ADHD

ConcertaConcerta ADHD Medicin

Metylfenidat

4 reaktioner på ”Utan kriminalitet och dödsdroger tack vare Concerta”

  1. Härligt att någon säger som det är! Det finns dödsdroger men också åsikter som dödar tack vare att det pekar ut ett hjäpmedel som farligt, vilket är det farligaste av allt.

  2. Kan själv intyga för egen del att just Concerta betytt en del med att komma på fötter sa en polare just. Nu är de ttre polare som sagt samma sak vet inte om jag har hamnat i fel sällskap eller vad. Men många hade nog kunnat slippa en hel del skit med en bättre behandling tidigare.

  3. Hej

    Mitt liv hade sett lite annorlunda ut om jag fått medicin redan i skolan. Då hade man säkert haft ett jobb från början och sluppit en massa problem. Nu lever jag ett ganska så bra liv och älskar att träna. Det var länge sedan jag rörde några droger eller alkohol.

    Fler borde få prova metamina eftersom alla inte tål conserta eller fungerar på densamma. Alla tål inte medicin och måste få chansen till andra behandlingar inom vården. Här brister det verkligen och kanske kosten kan hjälpa till en viss del samtidigt med terapi.

    Right

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.