Han skrek:I AM SPIDERMAN & slängde iväg saggen

Att ta emot sin flickvän med orden I AM SPIDERMAN och sedan vifta som att han slänger ut nät, men i stället svätter fram sin just utmjölkade sagge, kanske funkar på teatern, visst kan det finnas poänger. men. Med risk för att någon känner igen sig måste man ändå ibland säga sanningen.

Det kanske inte alltid uppskattas i andra änden liksom. Förvisso finns det en viss poesi i det hela men… Näe.

Social radar and spiderman sagge

Kanske inte alltid maximal social radar känsla s.a.s. Men visst fullt sprut blev det även på han till slut men han borde väl kunna fattat att han inte skulle leka med en köttätande växt. Venusfällorna äter väl inte bara flugor heller?

Den gamla humoristens glädjefulla tillrop innanför farstun saknas ibland men det där dagliga tjatter om att vegetarianer är förträffliga och att man uppskattas enbart för att man inte låter något kött komma in i kroppen och är därmed oskuldsfull när herren kommer med sitt kött, köttermometer, doktorsnsnabel etc. kanske blir tjatigt ibland? Vad vet jag, jag bara sitter och fantiserar, eller hur? Då passar det väl bättre med en Svensk Tiger eller nått då va?

Nu kära läsare återstår egentligen bara den mustiga krämarfrågan: Har jag blivit utnyttjad eller hur är det egentligen?

Är det inte vad den egentliga klimatdebatten handlar om, den egna slapphänta tillfredsställelsen som ställs mot konsekvenserna av fullt sprut i hallen? Med tanke på hur gripande verkligheten ser ut just nu vid klimatmötet. Viss enighet om välstånd verkar dock finnas om än något drömmande.

Keepan å äppläh

För att inte någon ska uppfatta att jag talar om förbjuden frukt, eller skor mig på andras taskspel länkar jag utan kommentarer till andra som gör det. AB, SvD, Exp, DN, AB,

En kompis sa:Vilket taskspel att följa den stackars Tiger nu när han bara vill göra Hoole-in-on och ge rosenbladen lite pittoreskt tapetklister att hägra hembonaderna med!  Beror det på hudfärgen eller nått? i så fall är det ju rena kukluxlan. Inte bra men fullt sprut blev de ändå till slut och visst blev det några goda in-tryck. Visst har jag en snuskig kompis, elläh?

Älskarinnan beklagar sig och säger att det enda hon fick var ett brustet hjärta. -Tja om hon inte är helt obefläckad kanske hon kan strunta i att tvätta av sig spritzen och njuta av en vit jul hon åsså. Det verkarr inte bli så mycket nederbörd där på ett slag va? Om allt nu inte bara var en fucking jesus eller  tidningsanka förståss.

Den stora frågan är nu egentligen bara: Använder journalister SEX som en

DÖDSdrog eller är det mer att betrakta som en PSYKdrog?

Hur bedömer den ärade läsekretsen att vi blivit utnyttjade av detta hängande och slängande taskspel?

Läs även andra bloggares åsikter om Penisula, vaggiator, vattentramp, samlag, tiger, woddy bone.

1000länkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.