Hälsokost eller bara Dödskåta Penga Psyken?

Har vi gått framåt sedan de gamla orm medicinernas tid? Ibland finns det anledning att undra. Resumé skriver om ett företag som fällt på en rad punkter för sin reklam. När Instititets kontrollgrupp anländer till platsen som opartiska och helt fläckfria överdomare finner vi snabbt att företagets VD sagt ”vetenskapligt bevisat är massa jävla trams”

Woodpecking prick

Tiger woods avhopp från hoole in one cirkusen verkar komma att drabba en hel del kommersiella TV-kanaler negativt. Pengarna rinner liksom ur de en gång så starka och ståndaktiga kanalerna.  Vad säger man? Inte ”suck i varje fall, för det kan måhända uppfattas fel av våra engelskspråkiga läsare som bara har sex i skallen. Tiger har dock medgivit otrohet, men inte förlorat ansiktet i kraschen.  Den Svenska försvarsmakten kunde dock inte försvara sin lilla Tiger, om det bara beror på dålig moral eller usel organisation tiger vi stilla.

Resumé tar slutligen också upp frågan om en riksdagsledamot som anmälts till reklamombudsmannen. Vilket snarare visa sig handla om den nakna företagsamhetens billiga fittnessknip. Och förefaller handla om en ren repressalie för att ha blivit själva ha blivit anmälda av riksdagsmannen som faktiskt är en kvinna.

Ja nakenchockerna avlöser varandra och det känns för att citera en trogen läsare: Oerhört tryggt att ha institutet vid sin sida. Speciellt sedan den nya widgeten kommit – Den kan alla gratis få sätta på sin hemsida. Den ger tur hälsa och allmänt välbefinnande för de som tror på den tillräckligt mycket.

Från det ena till det andra är Heidi Klump tillbaka skrev en bloggare tidigare i veckan, vi hoppas det inte har något samband med Lars Noren som enligt källor AB talar med lär vara en riktig skithög.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.