Problem på Bloggportalen och Aftonbladet?

Institutet har haft problem med tillbakalänkningen från Aftonbladet som ibland bara verkar försvinna utan några naturliga förklaringar, är det flera som varit med om samma sak?

Det är svårt att dra några slutsatser av enskilda händelser men när länkarna fortsätter att droppa av en efter en då börjar vi verkligen undra. Har gått igenom alla inställningar framåt tillbaka men inte hittat något fel eller något som kan förklara att även bloggportalens egna beskrivningar av vilken artikel som länkats ofta verkar försvinna. Är det flera som varit med om det? Eller är det någon paranoid rackare som inte gillar de vi skriver och tar bort tillbakalänkningen?

Alla verkar inte vara så pigga på våra avslöjanden om Dödsdroger, varför är det så?

För att råda bot på länkbortfallet och informationsstrypningen inom området Psyk-droger & Döds-Droger har vi beslutat att också bistå allmänheten med en filial på Flickr förutom våran redan legendariska Bloggy kanal om Mänskliga Rättigheter. Tidigare artiklar och diskussioner om Institutet från Flickr, 2.

5 reaktioner på ”Problem på Bloggportalen och Aftonbladet?”

  1. svårt att säga vad problemet är men det ser bra ut utifrån. Kanske någon vill förstöra för er och anmäler alla artiklar som länkar till aftonbladet helvilt. skriv till dem och fråga vetja.

  2. Mailade Bloggportalen tidigare i dag och här inte fått något svar. Få se om de svarar, något verkar vara riktigt fel.

    Det senaste inlägget har de inte ens indexerat.

  3. ok, de är inte direkt kända för att svara … nu verkar bloggportalen indexerat men aftonbladet länkar fortfarande inte till er. kanske någon har anmält inläggen för att de stör deras intressen? verkar i så fall oerhört slött att ge efter för något sånt av aftonbladet, ska bli spännande att se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.