Psyk-drog som mobbar sin självmotsägelse och skyller ifrån sig

Öga mot öga och hela världen ska snart bli blind

Det psyk-drogslinkande ranerliderlighets attacken mot Leif GW persson och andra klipps nu bort. Självfallet är sådana terrorattacker för grova för TV, vad ska egentligen barnen tro om de ser en mobbare som säger sig ska bryta ryggraden av andra och påstår saker som bara denne upplevt, följt av att man lägger sig ned och förklarar hur oändligt mobbad man är? Jag tror inte att det lär barnen något vettigt.  inte heller håller det måttet. Så det kanske blir att putsa lite till på den ytan?

Ett djupare intryck

Är det inte dags att snart förbjuda sådana mobbande personer i TV som låtsas vara mobbade men i själva verket mobbar? Att skylla sin mobbing på andra kanske inte alltid håller måtttet? Då är väl fjollan Warren Beauty en bättre råmodell för den svagsinta som inte kan vara nöjd med sig själv utan ständigt behöver påfyllning utifrån i form av lite färskt blod. En kvinna om dagen i över 40 år låter lite som om kvinnorna varit en psykdrog för den gode Warren, eller så kanske det är Casanovakomplexet som gjort sina socialdysmorfiska attribut påminda och tvingat fram en vilja att ejekulera i sina motsvarigheter vad tror egentligen du?

Men han mobbar dem ju inte i varje fall. En del rapporterar själva att de blivit saliggjorda flera gånger om och det kan väl inte alltid vara så dåligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.