Sex Rubrikdroger och Aftonbladet’s Länk-Dödande

I Frågespalten kan vi läsa AB om en stackars man vars penis gått av och andra taskiga nyheter för de som har oturen att drabbas av dem.  En annan artikel i samma tidning tar upp en apparat som tydligen ska kunna ge kvinnorna orgasm, själv känns det som om man har det precis på tungspetsen: Men kan inte den så kallade penisen hjälpa till med att mediera en s.k. orgasm då?

Man får väl undra hur det egentligen funderar? Men mest av allt undrar vi varför Aftonbladet och bloggportalen verkar tappa tillbaka länkarna så lätt och varför det inte kommer några nya efter det, någon som vet? En del frågor som Institutet tagit upp verkar tydligen vara väldigt känsliga eller rör det sig bara om systematiserad otur 10 gånger på raken måntro? Institutet undrar institutet gräver vidare och framförallt institutet vill ha svar. Att så många är så bra på att ställa frågor det vet vi redan. Institutet handlar om att ge svaren.

Vi andra sitter här och undrar lite varför aftonbladet har så svårt att länka tillbaka, passar inte kritiskt bloggar in i etablissemanget varav Aftonbladet är en del utav eller vad kan det egentligen handla om? Anses bloggen inte tillräckligt fin för att länkas till så måste man väl åtminstone uppfinna några orsaker därtill och kanske svara på mail eller något sådant?

Speciellt intressant är när länkarna en gång varit där men bara försvinner och inte kommer tillbaka när inte någon inställning ändrats. Vi får hoppas att det inte är några paranoida censurkrafter i farten utan att det finns någon naturlig förklaring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.